Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Köttprodukter
  4. Nötkött, berett
  5. Nötstek sous-vide skivad
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Köttprodukter/
  4. Nötkött, berett/
  5. Nötstek sous-vide skivad

Nötstek sous-vide skivad

Martin & Servera

Servera snabbt och enkelt skivad nötstek av fransyska. Köttet är tillagat sous vide, vilket gör att det blir extra saftigt. Metoden bevarar smakerna i nötsteken under den långa koktiden och ger ett mört resultat. Använd med fördel skyn som fond till sås. Komplettera med potatis, pressgurka, gelé och en god sås för en traditionell middag. Producerad i Småland och en kartong innehåller 6 kilo.

Storlek

1500gram

Nötstek sous-vide skivad

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Fransyska av nöt*, salt, druvsocker, kryddor (svartpeppar), färgämne E150c, extrakt, glukossirap, kryddextrakt (libbsticka, svartpeppar), stabiliseringsmedel E451, antioxidationsmedel E301. *Till 100g färdig vara har använts 109g kött.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi525 kJ
Energi124 kcal
Fett2.7 g
- Varav mättat fett1.1 g
Kolhydrat2.2 g
- Varav sockerarter1.8 g
Protein23 g
Salt1.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Nötstek sous-vide skivad

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Nötstek sous-vide skivad?

I en portion på 100g finns det 23g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Nötstek sous-vide skivad?

Per 100g portion innehåller Nötstek sous-vide skivad 2.2g kolhydrater tillsammans med 2.7g fett.

←Tillbaka till Produkter