Storlek
2000gram

Vatten, nötkött (nötkött*(24%), vatten, potatisstärkelse, salt, druvsocker), morot, GRÄDDE, lök, modifierad VETESTÄRKELSE, kycklingfond (vatten, kyckling, salt), socker, dill (1,3%), ättiksprit, SMÖR, salt, kryddor. *Ursprung: EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 395 kJ | 
| Energi | 94 kcal | 
| Fett | 4.7 g | 
| - Varav mättat fett | 2.6 g | 
| Kolhydrat | 5.1 g | 
| - Varav sockerarter | 2.6 g | 
| Protein | 7.8 g | 
| Salt | 1.2 g | 
| Fiber | 0.6 g | 
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 7.8g protein.
Per 100g portion innehåller Dillköttsgryta 5.1g kolhydrater tillsammans med 4.7g fett.
Dillköttsgryta innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete.
Dillköttsgryta tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.