Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Köttprodukter
  4. Korv
  5. Varmkorv nöt
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Köttprodukter/
  4. Korv/
  5. Varmkorv nöt

Varmkorv nöt

Scan

Scan varmkorv i kollagentarm är klassiskt kryddad och har en god smak som passar både stora och små. Fryst och vakuumförpackad. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar. Kollagentarm. Vikt/st: 55g Antal/frp: 30st.

Storlek

1650gram

Varmkorv nöt

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt nötkött (50%)*, vatten, potatismjöl, fett från nötkött*, salt, druvsocker, kryddextrakt, lök, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250, kollagentarm, rökarom. *Ursprung: Sverige.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi850 kJ
Energi200 kcal
Fett15 g
- Varav mättat fett8 g
Kolhydrat5 g
- Varav sockerarter0.1 g
Protein13 g
Salt2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.

Förvaringstemperatur

-40°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 180 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Varmkorv nöt

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Varmkorv nöt?

I en portion på 100g finns det 13g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Varmkorv nöt?

Per 100g portion innehåller Varmkorv nöt 5g kolhydrater tillsammans med 15g fett.

←Tillbaka till Produkter