Storlek
1000gram
Ingredienser: Nöt- och griskött (75 %), vatten, ströbröd (VETEMJÖL), potatismjöl, lök, salt, ÄGGPULVER, kryddor.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1130 kJ |
Energi | 270 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 7 g |
Kolhydrat | 16 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 15 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i -20°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
-20°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
AB Herbert Karlssons Charkuterifabr
Org.nr: 556073-7867
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller Härryda karlsson köttbullar 16g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Härryda karlsson köttbullar innehåller följande allergener: ägg och vete.
Härryda karlsson köttbullar tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Herbert Karlssons Charkuterifabr på följande sätt: E-post: info@karlssonschark.se. Adress: Industrivägen 4B, 438 92 Härryda.