Alspånsrökt skinka passar till pasta- pytt- och pajer
Storlek
5000gram

Skinka av gris (90 %), vatten, salt, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E450, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Alspånsrökt.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 550 kJ |
| Energi | 130 kcal |
| Fett | 6 g |
| - Varav mättat fett | 2.4 g |
| Kolhydrat | 0.4 g |
| - Varav sockerarter | 0.4 g |
| Protein | 19 g |
| Salt | 2.6 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gudruns AB
Org.nr: 556660-4624
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Rökt skinka tärnad 0.4g kolhydrater tillsammans med 6g fett.