Alspånsrökt skinka passar till pasta- pytt- och pajer
Storlek
5000gram
Skinka av gris (90 %), vatten, salt, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel E450, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Alspånsrökt.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 550 kJ |
Energi | 130 kcal |
Fett | 6 g |
- Varav mättat fett | 2.4 g |
Kolhydrat | 0.4 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 19 g |
Salt | 2.6 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gudruns AB
Org.nr: 556660-4624
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Rökt skinka tärnad 0.4g kolhydrater tillsammans med 6g fett.