Tulip köttbullar är i en behändig storlek och enkel för dig att hantera. En prisvärd krögarköttbulle som passar utmärkt att servera till alla serveringar tex. julbord, frukostbuffé och lunch.
Storlek
2000gram
Näringsvärdesanalyser och deklarationer kontrolleras kontinuerligt och uppdateras vid behov, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Ingredienser: Griskött (49%), vatten, nötkött (10%), ströbröd (VETEMJÖL, vatten, salt, socker, jäst), VASSLEPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, potatisstärkelse, potatisflingor, lök, salt, hydrolyserat VETEPROTEIN, MJÖLKPROTEIN, ÄGGPULVER, nötfett, kryddor, kryddörter. Stekt i rapsolja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1022 kJ |
Energi | 245 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 6 g |
Kolhydrat | 13 g |
- Varav sockerarter | 4 g |
Protein | 14 g |
Salt | 1.7 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Danish Crown Sweden AB
Org.nr: 556083-8210
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller KÖTTBULLAR, 15 G 13g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
KÖTTBULLAR, 15 G innehåller följande allergener: mjölk, vete och ägg.
KÖTTBULLAR, 15 G tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Danish Crown Sweden AB på följande sätt: Telefon: 031-65 50 50. E-post: foods.se@danishcrown.com. Adress: Lisa Sass Gata 1, 422 04 Hisings Backa.