Med Scans skivade sous vide-kotlettrad är det möjligt att spara tid, energi och samtidigt få ett jämnt, högt resultat och god ekonomi. Sous vide kokt kotlettrad är extra mört, saftigt och väldigt smakrikt och passar att äta både varm och som kallskuret. Att vi skivat den sparar din tid ytterligare. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar. Smaksatt med salt och peppar. Vikt/Skiva: ca 22gr. Tjocklek/skiva: ca 2,8mm Antal/frp: ca 90st.
Storlek
1800gram
INGREDIENSER: Benfri kotlett av gris (90%)*, vatten, salt, antioxidationsmedel E326, vitpeppar, svartpeppar. * Ursprung; Sverige
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 750 kJ |
Energi | 180 kcal |
Fett | 6.2 g |
- Varav mättat fett | 2.5 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 21 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Per 100g portion innehåller Kotlettrad skivad 0.5g kolhydrater tillsammans med 6.2g fett.