Krögarklass Wallenbergare är tillagade på kalvkött, varsamt blandad med äkta äggula och grädde. Den innehåller 100 % nötkött och är en svensk husmansklassiker som passar alla tillfällen. Krögarklass är färsrätter av toppkvalitet tack vare högt köttinnehåll, bra råvaror och omsorgsfull kryddning. Den har fin stekyta och oregelbunden form, vilket gör att den ser hemlagad ut. 4,94 kg. ca 38 st á 130 g. Tillagad i Eslöv.
Storlek
4940gram
Kalvkött (77 %), GRÄDDE, ÄGGula, potatisstärkelse, lök, salt, kryddor.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1177 kJ |
Energi | 281 kcal |
Fett | 22 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 4.1 g |
- Varav sockerarter | 0.7 g |
Protein | 16 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Wallenbergare 4.1g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Wallenbergare innehåller följande allergener: ägg och mjölk.
Wallenbergare tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Orkla Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-142 40 00. E-post: vcd-svar@orklafoods.se. Adress: Box 4249, 203 13 Malmö.