Klassisk oxjärpe tillagad med svenska råvaror här i köket i Källby. För en härlig måltid kan järpen serveras med gräddsås, potatis och lingonsylt. Smaklig spis!
Storlek
4500gram
Nötkött* (60%), MJÖLK, ströbröd (VETEMJÖL, salt, jäst), potatis, ÄGG, potatisflingor, lök, salt, vatten, antioxidationsmedel E331, svartpeppar. *Ursprung Sverige.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 993 kJ |
Energi | 237 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 7.2 g |
Kolhydrat | 9.6 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 11 g |
Salt | 2.2 g |
Fiber | 0.8 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Oxjärpe 45 g SE 9.6g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Oxjärpe 45 g SE innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete.
Oxjärpe 45 g SE tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.