Klassiska färdigstekta oxjärpar gjorda på svenskt nötkött och med noga utvalda naturliga råvaror. Köttråvaran uppfyller UHM:s krav för ansvarsfull djurhållning. Kötthalt 60 %. 4,8 kg. 120 st à 40 g. Tillagade i Eslöv.
Storlek
4800gram

Svenskt nötkött (60 %), vatten, potatisstärkelse, lök, potatisflingor, rapsolja, potatisgranulat, kryddor, fiber (potatis-, bambu-), salt, karamelliserat socker, nötköttsextrakt, stabiliseringsmedel (E450, E451).
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 959 kJ | 
| Energi | 229 kcal | 
| Fett | 15 g | 
| - Varav mättat fett | 5.9 g | 
| Kolhydrat | 11 g | 
| - Varav sockerarter | 0.4 g | 
| Protein | 11 g | 
| Salt | 1.7 g | 
| Fiber | 1.1 g | 
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Oxjärpe 11g kolhydrater tillsammans med 15g fett.