En klassisk oxjärpe lagad i köket i Källby. Saftiga, enkla att servera och gjorda på svensk råvara. Våra kockar serverar dessa oxjärpar med potatismos, gräddsås och lingonsylt. En oxjärpe väger 30g.
Storlek
4500gram

Nötkött*, vatten, lök, potatismjöl, potatis, salt, potatisfiber, kryddor. Kött: 62%. *Ursprung: SE.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 909 kJ |
| Energi | 217 kcal |
| Fett | 16 g |
| - Varav mättat fett | 7.8 g |
| - Varav fleromättat fett | 0 g |
| - Varav enkelomättat fett | 7.4 g |
| Kolhydrat | 7.4 g |
| - Varav sockerarter | 0.8 g |
| Protein | 9.7 g |
| Salt | 1.6 g |
| Fiber | 1.3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 9.7g protein.
Per 100g portion innehåller Oxjärpe 30g SE 7.4g kolhydrater tillsammans med 16g fett.