Oxjärpar från Ekvalls är saftiga, smakrika och färdigstekta nötfärsjärpar, gjorda på svenskt nötkött. Lätt att hantera, bara att värma och ordna med tillbehör så är serveringen färdig.
Storlek
2000gram
Näringsvärdesanalyser och deklarationer kontrolleras kontinuerligt och uppdateras vid behov, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Ingredienser: Nötkött (65%), vatten, lök, potatisstärkelse, salt, potatisfiber, nötfett, kryddor, röd paprika, vitlök. Stekt i rapsolja. Kryddor: Lök, paprika, peppar, cayennepeppar, vitlök.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 886 kJ |
Energi | 213 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 6.2 g |
Kolhydrat | 7.5 g |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.7 g |
Förvaras i -32°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-32°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Danish Crown Sweden AB
Org.nr: 556083-8210
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Oxjärpe 30g SE 7.5g kolhydrater tillsammans med 15g fett.