Scans fysta och färdiglagade oxjärpar av endast nötkött är härligt smakrika och uppskattas av de flesta. Enkelt att tillaga och behöver bara ställas in i kombiugn en stund för att sedan serveras. Snabbt, effektivt och väldigt gott. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar. Endast nötkött. Kontaktstekt. Vikt/st: ca 40gr Antal/frp: ca 50st
Storlek
2000gram
INGREDIENSER: Svenskt nötkött (72%), potatis, ÄGG, VASSLEPULVER, salt, extrakt av svartpeppar, arom, lökpulver.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 900 kJ |
Energi | 220 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 7 g |
Kolhydrat | 5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 15 g |
Salt | 2.1 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller Oxjärpe 5g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Oxjärpe innehåller följande allergener: mjölk och ägg.
Oxjärpe tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Scan Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0771-510 510. E-post: matforum@hkscan.com. Adress: Box 30233, 104 25 Stockholm.