Nyckelhålsmärkta köttbullar gjorda på svenskt nötkött och ärtprotein från svenskodlad ärta som med 33% kötthalt ger ett nästintill halverat klimatavtryck jämfört en vanlig nötköttbulle. Servera dina matgäster en hälsosammare och mer klimatsmart köttbulle som smakar precis lika gott som den traditionella varianten. Blandade storlekar om 11 och 13 g ger en hemlagad känsla. Tillagade hos Orkla i Eslöv. 5 kg. Ca 416 st á 11 och 13 g.
Storlek
5000gram
Svenskt nötkött (33 %), hydrerat ärtprotein av svenskodlad ärta (32 %) (vatten, ärtprotein), lök, potatis, potatismjöl, potatisfiber, salt, äppelextrakt, naturlig arom (innehåller gummi arabicum), stabiliseringsmedel (metylcellulosa).
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 660 kJ |
Energi | 158 kcal |
Fett | 8.6 g |
- Varav mättat fett | 3.6 g |
Kolhydrat | 6.4 g |
- Varav sockerarter | 1.3 g |
Protein | 12 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 3.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Nötköttbulle med ärta 6.4g kolhydrater tillsammans med 8.6g fett.