Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Köttprodukter
  4. Färsrätter, stekta/kokta
  5. Nötköttbullar
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Köttprodukter/
  4. Färsrätter, stekta/kokta/
  5. Nötköttbullar

Nötköttbullar

Scan

Köttbullar är en omtyckt och enkel rätt som kan varieras i all oändlighet. Scans frysta och färdiglagade nötköttbullar, gjorda på endast nötkött, behöver bara värmas en stund i kombiugn och sedan serveras. Snabbt, effektivt och väldigt gott! Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar. Vikt/st: ca 12g Antal/frp: 175st

Storlek

2100gram

Nötköttbullar

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt nöttkött (67%)*, potatis, vatten, potatismjöl, lök, salt, potatisfiber, druvsocker, socker, kryddor. Stekta i animaliskt fett. *Ursprung: Sverige

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi950 kJ
Energi230 kcal
Fett16 g
- Varav mättat fett8 g
Kolhydrat9 g
- Varav sockerarter1.3 g
Protein13 g
Salt1.6 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.

Förvaringstemperatur

-40°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 300 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Nötköttbullar

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Nötköttbullar?

I en portion på 100g finns det 13g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Nötköttbullar?

Per 100g portion innehåller Nötköttbullar 9g kolhydrater tillsammans med 16g fett.

←Tillbaka till Produkter