- Livsmedel
- Djupfryst
- Köttprodukter
- Färsrätter, stekta/kokta
- Nöt-kyckling kebab
Nöt-kyckling kebab
Färdiggrillad och lösfryst kebab av nöt- och kycklingkött.
Storlek
500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Nöt- och kycklingkött (80%), vatten, potatisfiber, tapiokastärkelse, joderat salt, kryddor (svartpeppar, lök, vitlök, koriander, spiskummin, kryddpeppar, chili, bockhornsklöver, libbsticka, socker (dextros, sackaros), arom, stabiliseringsmedel (E450, E451). Kraftigt saltat. Nötköttets ursprungsländer: Ett flertal EU länder. Kycklingens ursprungsland: Finland/Sverige.
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 975 kJ |
Energi | 233 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 8.1 g |
Kolhydrat | 4.8 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 15 g |
Salt | 1.7 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Finland
Företag
Korv-Görans Kebab AB
Org.nr: 2027617-8
Kontakt
Företagarvägen 24
FIN-68600 Jakobstad, Finland
Tel: +358 6 723 2818
Vanliga frågor om Nöt-kyckling kebab
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Nöt-kyckling kebab?
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Nöt-kyckling kebab?
Per 100g portion innehåller Nöt-kyckling kebab 4.8g kolhydrater tillsammans med 15g fett.