Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Köttprodukter
  4. Färsrätter, stekta/kokta
  5. Nöt-kyckling kebab
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Köttprodukter/
  4. Färsrätter, stekta/kokta/
  5. Nöt-kyckling kebab

Nöt-kyckling kebab

Görans

Färdiggrillad och lösfryst kebab av nöt- och kycklingkött.

Storlek

500gram

Nöt-kyckling kebab

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nöt- och kycklingkött (80%), vatten, potatisfiber, tapiokastärkelse, joderat salt, kryddor (svartpeppar, lök, vitlök, koriander, spiskummin, kryddpeppar, chili, bockhornsklöver, libbsticka, socker (dextros, sackaros), arom, stabiliseringsmedel (E450, E451). Kraftigt saltat. Nötköttets ursprungsländer: Ett flertal EU länder. Kycklingens ursprungsland: Finland/Sverige.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi975 kJ
Energi233 kcal
Fett15 g
- Varav mättat fett8.1 g
Kolhydrat4.8 g
- Varav sockerarter1.4 g
Protein15 g
Salt1.7 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Finland

Företag

Korv-Görans Kebab AB

Org.nr: 2027617-8

Kontakt

Företagarvägen 24

FIN-68600 Jakobstad, Finland

Tel: +358 6 723 2818

kebab@gorans.fi

Besök webbplats

Vanliga frågor om Nöt-kyckling kebab

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Nöt-kyckling kebab?

I en portion på 100g finns det 15g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Nöt-kyckling kebab?

Per 100g portion innehåller Nöt-kyckling kebab 4.8g kolhydrater tillsammans med 15g fett.

←Tillbaka till Produkter