Maggans Köttbullar är fina och tillagade på en blandning av nöt- och griskött. De består av noga utvalda naturliga råvaror - helt utan tillsatser. Fri från-sortimentet är garanterat fritt från gluten, laktos, mjölkprotein, sojaprotein och äggprotein för att alla ska kunna äta våra produkter. Köttråvaran uppfyller UHM:s krav för ansvarsfull djurhållning. Kötthalt 63 %. 5,5 kg. 393 st à 14 g. Tillagade i Eslöv.
Storlek
5500gram
Gris- och nötkött (63 %), potatis, lök, potatisstärkelse, salt, glutenfri VETEfiber, kryddextrakt, karamelliserat socker.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 864 kJ |
Energi | 207 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 6.4 g |
Kolhydrat | 5.7 g |
- Varav sockerarter | 0.7 g |
Protein | 11 g |
Salt | 1.6 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Maggans Köttbullar fri från 5.7g kolhydrater tillsammans med 15g fett.