Maggans Köttbullar är fina och tillagade på en blandning av nöt- och griskött. De består av noga utvalda naturliga råvaror - helt utan tillsatser. Fri från-sortimentet är garanterat fritt från gluten, laktos, mjölkprotein, sojaprotein och äggprotein för att alla ska kunna äta våra produkter. Köttråvaran uppfyller UHM:s krav för ansvarsfull djurhållning. Kötthalt 63 %. 5,5 kg. 393 st à 14 g. Tillagade i Eslöv.
Storlek
5500gram

Gris- och nötkött (63 %), potatis, lök, potatisstärkelse, salt, glutenfri VETEfiber, kryddextrakt, karamelliserat socker.
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 864 kJ | 
| Energi | 207 kcal | 
| Fett | 15 g | 
| - Varav mättat fett | 6.4 g | 
| Kolhydrat | 5.7 g | 
| - Varav sockerarter | 0.7 g | 
| Protein | 11 g | 
| Salt | 1.6 g | 
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Per 100g portion innehåller Maggans Köttbullar fri från 5.7g kolhydrater tillsammans med 15g fett.