Dumplings är ett samlingsnamn för en mängd olika varianter av fyllda degknyten och kan även förekomma under namnen gyoza, Dim Sum, Jiaozi eller Mandu. MenMen japanska dumplings är baserade på ett traditionellt japanskt recept kallat ”gyoza” i Japan. Alla våra gyozasorter är grönsaksrika och serveras tillsammans med en dipsås baserade på soja och vinäger. MenMen japanska dumplings är ångkokade och kan färdig lagas på flera olika sätt. Våra dumplings kan (direkt från djupfryst) stekas, friteras, mikras, ångkokas eller kokas som en soppa med buljong och grönsaker.
Storlek
320gram
FYLLNING: Vitkål, blandfärs (nötfärs 70% fläskfärs 30%), vattenkastanjer, ingefära, tomatjuice (tomatjuice, salt), vitlök, salt ,sojasås (vatten, SOJABÖNOR ,VETE, salt), rapsolja, SESAMOLJA, svartpeppar, socker. DEG: VETEMJÖL, vatten och rapsolja och potatismjöl. DIPSÅS: Vatten, vinäger, sojasås (vatten, SOJABÖNOR, VETE, salt), sirap från majs och potatis, rapsolja, salt, SESAMOLJA och chiliextrakt. Till en dumpling används 13,4% blandfärs, * Uppfött och slaktad i Sverige
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 540 kJ |
Energi | 130 kcal |
Fett | 3.6 g |
- Varav mättat fett | 1.3 g |
Kolhydrat | 17.8 g |
- Varav sockerarter | 1.81 g |
Protein | 6.3 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Naoi Group AB
Org.nr: 556278-7068
I en portion på 100g finns det 6.3g protein.
Per 100g portion innehåller Köttfärs Dumplings 17.8g kolhydrater tillsammans med 3.6g fett.
Köttfärs Dumplings innehåller följande allergener: vete och sojabönor.
Köttfärs Dumplings tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Naoi Group AB på följande sätt: Adress: Siktgatan 5, 162 50 Vällingby.