- Livsmedel
- Djupfryst
- Köttprodukter
- Färsrätter, stekta/kokta
- Köttbullar fri från
Köttbullar fri från
Köttbullar fri från är fina och tillagade på en blandning av nöt- och griskött. De består av noga utvalda naturliga råvaror - helt utan tillsatser. Fri från-sortimentet är garanterat fritt från gluten, laktos, mjölkprotein, sojaprotein och äggprotein för att alla ska kunna äta våra produkter. Köttråvaran uppfyller UHM:s krav för ansvarsfull djurhållning. Kötthalt 65 %. 5,5 kg. 393 st à 14 g. Tillagade i Eslöv.
Storlek
5500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Svenskt gris- och nötkött (65 %), potatis, lök, potatisstärkelse, salt, potatisfiber, socker, kryddextrakt, karamelliserat socker.
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 873 kJ |
| Energi | 209 kcal |
| Fett | 15 g |
| - Varav mättat fett | 6.2 g |
| Kolhydrat | 6.3 g |
| - Varav sockerarter | 0.9 g |
| Protein | 11 g |
| Salt | 1.5 g |
| Fiber | 1.3 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
Vanliga frågor om Köttbullar fri från
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Köttbullar fri från?
I en portion på 100g finns det 11g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Köttbullar fri från?
Per 100g portion innehåller Köttbullar fri från 6.3g kolhydrater tillsammans med 15g fett.