Klassisk Köttbulle tillagas av svenska råvaror med största omsorg och kvalitet. Den kontaktsteks med 100 % förnybar och närproducerad el, och tillverkas bara i batcher om 200 kg för inte tappa i smakämnen.
Storlek
6000gram

Gris- och nötkött* 66%, potatis, lök, salt, vitpeppar,*Fött, uppfött och slaktat i Sverige.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 861 kJ |
| Energi | 207 kcal |
| Fett | 14.5 g |
| - Varav mättat fett | 5.6 g |
| - Varav fleromättat fett | 1.1 g |
| - Varav enkelomättat fett | 6.4 g |
| Kolhydrat | 4.8 g |
| - Varav sockerarter | 1.1 g |
| Protein | 14.3 g |
| Salt | 1.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Den Svenska Matfabriken
Org.nr: 559077-3031
I en portion på 100g finns det 14.3g protein.
Per 100g portion innehåller Köttbullar 4.8g kolhydrater tillsammans med 14.5g fett.