- Livsmedel
- Djupfryst
- Köttprodukter
- Färsrätter, stekta/kokta
- Farfars Wallenbergare 60g FV
Farfars Wallenbergare 60g FV
Wallenbergare tillverkad på kalvkött av premiumkvalitet. Servera på klassiskt vis med potatismos, skirat smör och gröna ärtor.
Storlek
4000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Kalvkött* (60%), GRÄDDE, ÄGGULA, panering (VETEMJÖL, vatten, salt, jäst, malt av KORN), rapsolja, salt, kryddor. *Ursprung: EU.
Allergeninformation för Farfars Wallenbergare 60g FV
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, vete och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1120 kJ |
| Energi | 268 kcal |
| Fett | 22 g |
| - Varav mättat fett | 10 g |
| Kolhydrat | 4.7 g |
| - Varav sockerarter | 0.8 g |
| Protein | 13 g |
| Salt | 1.6 g |
| Fiber | 0.2 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
Vanliga frågor om Farfars Wallenbergare 60g FV
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Farfars Wallenbergare 60g FV?
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Farfars Wallenbergare 60g FV?
Per 100g portion innehåller Farfars Wallenbergare 60g FV 4.7g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Allergener
Innehåller Farfars Wallenbergare 60g FV några allergener?
Farfars Wallenbergare 60g FV innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, vete och korn.
Vilka allergener kan finnas i spår i Farfars Wallenbergare 60g FV?
Farfars Wallenbergare 60g FV tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Farfars Wallenbergare 60g FV?
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.