Farfars köttbullar 17 g stekta

Dafgårds

Storlek

5000gram

Farfars köttbullar 17 g stekta

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Gris*- och nötkött* (94%), lök, ÄGG, ströbröd (VETEMJÖL, salt, jäst), rapsolja, salt, kryddor, socker. *Ursprung: SE.

Allergeninformation för Farfars köttbullar 17 g stekta

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Ägg(Innehåller)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1278 kJ
Energi305 kcal
Fett27 g
- Varav mättat fett9.7 g
Kolhydrat3 g
- Varav sockerarter1 g
Protein12 g
Salt1.6 g
Fiber0.4 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Farfars köttbullar 17 g stekta

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Farfars köttbullar 17 g stekta?

I en portion på 100g finns det 12g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Farfars köttbullar 17 g stekta?

Per 100g portion innehåller Farfars köttbullar 17 g stekta 3g kolhydrater tillsammans med 27g fett.

Allergener

Innehåller Farfars köttbullar 17 g stekta några allergener?

Farfars köttbullar 17 g stekta innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Farfars köttbullar 17 g stekta?

Farfars köttbullar 17 g stekta tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Farfars köttbullar 17 g stekta?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.