Vår cevapcici är lagad i köket i Källby men inspirerad av smaker från Balkan. En smakrik färsprodukt kryddad med paprika, vitlök och cayennepeppar. Traditionellt serveras cevapcici i bröd med gul lök och ajvar. Dafgårds cevapcici går utmärkt att grilla, steka eller att tillaga i ugnen. En cevapcici väger 30g.
Storlek
4500gram
Nöt*- och griskött* (75%), lök, röd paprika, potatisflingor, potatismjöl, kryddor (bl.a paprika, cayennepeppar), salt, vitlök. *Ursprung: Sverige.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1317 kJ |
Energi | 315 kcal |
Fett | 27 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 6.2 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 9.9 g |
Salt | 1.6 g |
Fiber | 1.5 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 9.9g protein.
Per 100g portion innehåller Cevapcici 30g SE FV 6.2g kolhydrater tillsammans med 27g fett.