Laktosfri.
Storlek
5600gram
Älgkött 41 %, griskött 18 %, laktosfri GRÄDDE [GRÄDDE, stabiliseringsmedel (E407)], skorpmjöl (VETEMJÖL, jäst), ÄGG, salt, kryddor (enbär, vitpeppar, rosmarin, svartpeppar, timjan, muskotnöt, kanel, nejlika), rapsolja, laktosfritt SMÖR (GRÄDDE, salt). Kötthalt 59%.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete, ägg och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1118 kJ |
Energi | 267 kcal |
Fett | 19 g |
- Varav mättat fett | 7.9 g |
Kolhydrat | 9.6 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 15 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 0.5 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Lagerblad Foods AB
Org.nr: 556986-8903
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller Älgwallenbergare 140 g 9.6g kolhydrater tillsammans med 19g fett.
Älgwallenbergare 140 g innehåller följande allergener: mjölk, vete, ägg och spannmål som innehåller gluten.
Älgwallenbergare 140 g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lagerblad Foods AB på följande sätt: Telefon: 073–4479815. Adress: Byängsgränd 14, 120 40 Årsta.