- Livsmedel
- Djupfryst
- Köttprodukter
- Färsrätter, ostekta, okokta
- Viltköttbullar råa
Viltköttbullar råa
Helmut Walch
Storlek
8000gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Griskött (34%), hjortkött (23%), älgkött (16%), vatten, glutenfri skorpmjöl rismjöl, kikärtsmjöl, majsstärkelse, salt, druvsocker), lök, salt, kryddor (peppar, enbär, lagerblad, koriander, timjan).
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 745 kJ |
Energi | 178 kcal |
Fett | 11 g |
- Varav mättat fett | 4.5 g |
Kolhydrat | 4.4 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 16 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Helmut Walch Charkuteri AB
Org.nr: 556558-6384
Vanliga frågor om Viltköttbullar råa
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Viltköttbullar råa?
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Viltköttbullar råa?
Per 100g portion innehåller Viltköttbullar råa 4.4g kolhydrater tillsammans med 11g fett.