Styckfryst, rå smash burger puck, 110g. Färs av nötkött och talg för bästa smak och saftighet, fetthalt 25%. Smaksatt med salt och peppar. Varsamt bearbetad för att bibehålla fiberstrukturen. Tinas enkelt. Smashas/plattas ut på het stekyta där hela burgaren får samma stekning, en maximerad Maillard-effekt. Tillverkad i Sverige.
Storlek
3300gram

Nötkött (97%), vatten, talg från nöt, salt, svartpeppar. Ursprung köttråvara: EU.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1200 kJ |
| Energi | 290 kcal |
| Fett | 25 g |
| - Varav mättat fett | 13 g |
| Kolhydrat | 0.5 g |
| - Varav sockerarter | 0.1 g |
| Protein | 16 g |
| Salt | 0.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Atria Foodservice AB
Org.nr: 556426-2523
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Smash burger 0.5g kolhydrater tillsammans med 25g fett.