Exceptionellt & otroligt mör samt saftig restauranghamburgare som är tillverkad på 100 % finfibrig och välmarmorerat nötkött från ca 50% högrev & 20 % entrecotekappa samt 30% nötkött. Tillverkad så "fibrerna" står upp i produkten vilket gör hamburgaren väldigt mör och saftig efter tillagningen. Endast potatisflingor tillsatta. Smasha den med ett järn eller tryck till den lite lätt för att få till den tjocklek du önskar. Tjocklek på hamburgaren är 15mm. Tillverkat i Älvsjö, Sverige
Storlek
4900gram
Ingredienser: Nötkött* 98,5%, potatisflingor, salt. * = Tillverkat på ca 50% högrev, 20% entrecotekappa & 30% nötkött. Ursprung kött: PL, NL, DE.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 260 kcal |
Fett | 22 g |
- Varav mättat fett | 9.5 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 16 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Nacka Köttprodukter AB
Org.nr: 556289-9574
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Högrevshamburgare E-C 100g Mjukis 0.5g kolhydrater tillsammans med 22g fett.