Köttet tas enbart från kvigor och inget kött från höften och neråt används. Burgarna är gjorda på 65 % ribmeat och 35 % blandning främst av biff/entrecotê/innanlår/rostbiff. De har en naturlig fetthalt på ca 18-20%. Malningsgrad 3 mm, Ø 75, tjocklek 12 mm
Storlek
1400gram
Nötkött utvald 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1072 kJ |
Energi | 257 kcal |
Fett | 18 g |
- Varav mättat fett | 10.5 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 17.3 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 17.3g protein.
Per 100g portion innehåller Hamburgare 80g 3 mm EU 0g kolhydrater tillsammans med 18g fett.