Köttet tas enbart från kvigor och inget kött från höften och neråt används. Burgarna är gjorda på 65 % ribmeat och 35 % blandning främst av biff/entrecotê/innanlår/rostbiff. Med tillsatt talg vilket ger en naturlig fetthalt på ca 20-25%. Malningsgrad 3 mm, Ø 120, tjocklek 10 mm
Nötkött utvald 95%, talg 5%
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 980 kJ |
| Energi | 235 kcal |
| Fett | 19.59 g |
| - Varav mättat fett | 8.92 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 17.22 g |
| Salt | 0.18 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 17.22g protein.
Per 100g portion innehåller Hamburgare 200 g 0g kolhydrater tillsammans med 19.59g fett.