Köttet tas enbart från kvigor och inget kött från höften och neråt används. Burgarna är gjorda på 65 % ribmeat och 35 % blandning främst av biff/entrecotê/innanlår/rostbiff. De har en naturlig fetthalt på ca 18-20%. Malningsgrad 3 mm, Ø 90, tjocklek 10 mm
Nötkött utvald 100 %
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1072 kJ |
| Energi | 257 kcal |
| Fett | 18 g |
| - Varav mättat fett | 10.5 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 17.3 g |
| Salt | 0.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 17.3g protein.
Per 100g portion innehåller Hamburgare 120 g PUCK EU 0g kolhydrater tillsammans med 18g fett.