Svensktillverkad angus-hamburgare (kött från certifierad angusråvara från Irland) av finfibrigt, välmarmorerat nötkött och lätt kryddad med salt och peppar vilket är perfekt för restaurangen. Ger en god hemmagjord konsistens vid tillagning. Produkten är löspressad vilket medför att den är lite oval och diffar i vikt +-5g och blir mjukare efter tillagning. Tjocklek 15mm. Tillverkad Älvsjö, Stockholm av Nacka Köttprodukter AB.
Storlek
8640gram
Ingredienser: angusnötkött* 98%, potatisflingor, salt, svartpeppar. * = Tillverkat på certiferad angusråvara från Irland.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 860 kJ |
Energi | 205 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 19 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Nacka Köttprodukter AB
Org.nr: 556289-9574
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Angushamburgare 180 g löspressad 0.5g kolhydrater tillsammans med 15g fett.