En svensktillverkad som är tillverkad på certifierad angusråvara från Irland som är varsamt smaksatt med salt & peppar. Tjocklek 8mm. Tillverkad i Älvsjö, Stockholm.
Storlek
9360gram
Nötkött 99%, salt, svartpeppar.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 860 kJ |
Energi | 205 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 19 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Nacka Köttprodukter AB
Org.nr: 556289-9574
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Angushamburgare 120g 0.5g kolhydrater tillsammans med 15g fett.