Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kött, oberett
  4. Viltkött
  5. Vildsvinsracks
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kött, oberett/
  4. Viltkött/
  5. Vildsvinsracks

Vildsvinsracks

van Leendert

Mör och saftig styckningsdetalj. Tillreds bäst i ugn eller på grillen.

Storlek

1500gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Vildsvinsrack.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi510 kJ
Energi122 kcal
Fett3 g
- Varav mättat fett1 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein22 g
Salt0.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 1080 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 1080 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Polen

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Vildsvinsracks

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Vildsvinsracks?

I en portion på 100g finns det 22g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Vildsvinsracks?

Per 100g portion innehåller Vildsvinsracks 0g kolhydrater tillsammans med 3g fett.

←Tillbaka till Produkter