Storlek
2500gram
Renkött 41%, nötkött, vatten, potatismjöl, SOJAPROTEIN, kryddor (lök,svartpeppar,paprika,spiskummin,cayenne,oregano,vitlök,basilika,mejram), salt, VETEFIBER, stabiliseringsmedel E450, socker, arom, smakförstärkare(E621, E627, E631)
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 763.54 kJ |
Energi | 182.23 kcal |
Fett | 11.35 g |
- Varav mättat fett | 5.22 g |
Kolhydrat | 4.37 g |
- Varav sockerarter | 0.62 g |
Protein | 15.83 g |
Salt | 2.1 g |
Förvaras i -21°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
-21°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Lapin Liha AB
Org.nr: 559108-4701
I en portion på 100g finns det 15.83g protein.
Per 100g portion innehåller Renkebab 4.37g kolhydrater tillsammans med 11.35g fett.
Renkebab innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
Renkebab tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lapin Liha AB på följande sätt: Telefon: 0922-100 71. Adress: Box 27, 953 21 Haparanda.