Oxfilé är den lyxigaste styckdetaljen på nötkreaturen och en favorit hos många. Skuren i medaljonger på 80 g. Oxfilé passar utmärkt att strimla till pastarätter, tillagas hel eller skivas och stekas.
Nötkött 100 %
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 520 kJ | 
| Energi | 124 kcal | 
| Fett | 4.1 g | 
| - Varav mättat fett | 1.98 g | 
| Kolhydrat | 0 g | 
| - Varav sockerarter | 0 g | 
| Protein | 22 g | 
| Salt | 0.18 g | 
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 22g protein.
Per 100g portion innehåller Skivad Oxfilé 80g Brasilien 0g kolhydrater tillsammans med 4.1g fett.