Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. ROSTLOCK M KAPPA
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. ROSTLOCK M KAPPA

ROSTLOCK M KAPPA

Scan

Scan Rostlock med Kappa är en smakrik nötdetalj, den möra tippen på ytterlåret. Kärt barn har många namn, i Sydamerika går detaljen under namnet Picanha och är en favorit i Asado grillning. I Sverige används även namnet Rumpstek. Kappan ger smak och saftighet till ett mört men magert kött. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Storlek

1500gram

ROSTLOCK M KAPPA

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Rostlock av svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1350 kJ
Energi330 kcal
Fett30 g
- Varav mättat fett15 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein15 g
Salt1.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.

Förvaringstemperatur

-40°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 360 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om ROSTLOCK M KAPPA

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i ROSTLOCK M KAPPA?

I en portion på 100g finns det 15g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i ROSTLOCK M KAPPA?

Per 100g portion innehåller ROSTLOCK M KAPPA 0g kolhydrater tillsammans med 30g fett.

←Tillbaka till Produkter