- Livsmedel
- Djupfryst
- Kött, oberett
- Nötkött
- Oxkind helputsad
Oxkind helputsad
Donald Russel
Välputsad oxkind. En styckningsdetalj som du med fördel bräserar och kokar långsamt i vin, örter och vitlök.
Storlek
9600gram
Ingen bild tillgänglig
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Oxkind av nötkött från Scotland. Köttets mognad: upp till 14 dagar.
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 554 kJ | 
| Energi | 132 kcal | 
| Fett | 6.5 g | 
| - Varav mättat fett | 2.6 g | 
| Kolhydrat | 0 g | 
| - Varav sockerarter | 0 g | 
| Protein | 18.4 g | 
| Salt | 0.14 g | 
| Fiber | 0 g | 
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
Vanliga frågor om Oxkind helputsad
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Oxkind helputsad?
I en portion på 100g finns det 18.4g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Oxkind helputsad?
Per 100g portion innehåller Oxkind helputsad 0g kolhydrater tillsammans med 6.5g fett.
