Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Nötblod
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Nötblod

Nötblod

Gudruns

Beställs per hink (1L)

Storlek

1000gram

Nötblod

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötblod av Svensk nöt

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi300 kJ
Energi70 kcal
Fett0.4 g
- Varav mättat fett0.1 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein16 g
Salt0.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.

Förvaringstemperatur

-22°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 180 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gudruns AB

Org.nr: 556660-4624

Kontakt

Rörvägen 12

136 50 Jordbro

Tel: 08-519 177 00

info@gudruns.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Nötblod

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Nötblod?

I en portion på 100g finns det 16g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Nötblod?

Per 100g portion innehåller Nötblod 0g kolhydrater tillsammans med 0.4g fett.

←Tillbaka till Produkter