Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Kebabskav
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Kebabskav

Kebabskav

Övriga EMV

Storlek

1600gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötkött (72%), vatten, protein från nöt, modifierad potatisstärkelse, salt, potatisfiber, lök, kryddor och örtkryddor (koriander, svartpeppar, timjan, kryddpeppar, cayennepeppar, ingefära, vitpeppar), stabiliseringsmedel (natriumfosfat). Ursprung köttråvara: Sverige.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi850 kJ
Energi200 kcal
Fett15 g
- Varav mättat fett7.4 g
Kolhydrat2 g
- Varav sockerarter0 g
Protein15 g
Salt1.8 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Atria Foodservice AB

Org.nr: 556426-2523

Kontakt

697 80 Sköllersta

Tel: 010-482 30 00

dabas@atria.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kebabskav

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kebabskav?

I en portion på 100g finns det 15g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kebabskav?

Per 100g portion innehåller Kebabskav 2g kolhydrater tillsammans med 15g fett.

←Tillbaka till Produkter