Hängmörad med metoden Dry age i 21-28 dagar. Nedfryst sex timmar efter styckning.
Storlek
3500gram
Nötkött: Entrecôte storlek 3,5 - 4,5 kg. (Whole ribeye)
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1052 kJ |
Energi | 253 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 8.9 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0.13 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Entrecote hängmörad 0g kolhydrater tillsammans med 20g fett.