Short ribs av mittbiten. Hängmörad enligt Dry age metoden 21 - 28 dagar. Gräsuppfött nötkött av högsta klass. För att bevara den fina smaken och kvaliteten handstyckas köttet efter att det nått perfekt mognad. Nedfrysningen sker sex timmar efter styckningen.
Storlek
3500gram
Revben, korta, av nöt. (Beef short ribs)
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1052 kJ |
Energi | 253 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 9 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0.13 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Beef short ribs mid 0g kolhydrater tillsammans med 20g fett.