Lammstek är en styckningsdetalj som med enkelhet tillreds i ugn. Använd alltid termometer för bästa resultat. Innertemperaturen bör ligga på 60 grader vid rosa eller medium-rare kött. För medium-well done, ta ut köttet vid 68 grader.
Storlek
15000gram
Lammstek benfri.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 854 kJ |
Energi | 204 kcal |
Fett | 14.2 g |
- Varav mättat fett | 5.1 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 18.4 g |
Salt | 0.6 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Nya Zeeland
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 18.4g protein.
Per 100g portion innehåller Lammstek benfri 0g kolhydrater tillsammans med 14.2g fett.