Lammstek är en styckningsdetalj som med enkelhet tillreds i ugn. Använd alltid termometer för bästa resultat. Innertemperaturen bör ligga på 60 grader vid rosa eller medium-rare kött. För medium-well done, ta ut köttet vid 68 grader.
Storlek
15000gram
Lammstek benfri.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 854 kJ |
| Energi | 204 kcal |
| Fett | 14.2 g |
| - Varav mättat fett | 5.1 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 18.4 g |
| Salt | 0.6 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Nya Zeeland
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 18.4g protein.
Per 100g portion innehåller Lammstek benfri 0g kolhydrater tillsammans med 14.2g fett.