Lammframdel är en styckningsdetalj som kräver längre stektid än övriga delar på lammet. Kan med fördel stekas i ugn.
Storlek
16000gram
Lammframdel med ben.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1117 kJ |
Energi | 267 kcal |
Fett | 23 g |
- Varav mättat fett | 6.8 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 16.2 g |
Salt | 0.5 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Nya Zeeland
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 16.2g protein.
Per 100g portion innehåller Lammframdel med ben 0g kolhydrater tillsammans med 23g fett.