Lammframdel är en styckningsdetalj som kräver längre stektid än övriga delar på lammet. Kan med fördel stekas i ugn.
Storlek
16000gram
Lammframdel med ben.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1117 kJ |
| Energi | 267 kcal |
| Fett | 23 g |
| - Varav mättat fett | 6.8 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 16.2 g |
| Salt | 0.5 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 730 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 730 dagar
Tillverkningsland
Nya Zeeland
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 16.2g protein.
Per 100g portion innehåller Lammframdel med ben 0g kolhydrater tillsammans med 23g fett.