Kalvfransyska av nöt går även under namnen nötstek eller oxstek. Fransyska består av mycket bindväv vilket gör att den blir bäst av att tillaga under lång tid med låg värme. Passar utmärk som grytkött eller grytbitar.
Kalvkött 100%
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 511 kJ |
Energi | 122 kcal |
Fett | 4.4 g |
- Varav mättat fett | 1.6 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 21 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Europeiska unionen
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 21g protein.
Per 100g portion innehåller Kalvfransyska EU 0g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.