Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. Kalvfransyska EU
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. Kalvfransyska EU

Kalvfransyska EU

Menigo Färskvaruhallen

Kalvfransyska av nöt går även under namnen nötstek eller oxstek. Fransyska består av mycket bindväv vilket gör att den blir bäst av att tillaga under lång tid med låg värme. Passar utmärk som grytkött eller grytbitar.

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kalvkött 100%

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi511 kJ
Energi122 kcal
Fett4.4 g
- Varav mättat fett1.6 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein21 g
Salt0.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.

0

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Europeiska unionen

Företag

Menigo Foodservice AB

Org.nr: 556044-4647

Kontakt

Arenavägen 61, Box 10013

121 26 Stockholm

Tel: 08-722 10 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kalvfransyska EU

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kalvfransyska EU?

I en portion på 100g finns det 21g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalvfransyska EU?

Per 100g portion innehåller Kalvfransyska EU 0g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.

←Tillbaka till Produkter