- Livsmedel
- Djupfryst
- Kött, oberett
- Kalvkött
- Kalvfärs 20%
Kalvfärs 20%
Skapa nya rätter till din meny med mångsidig kalvfärs. Den milda smaken och finkorniga texturen gör den utmärkt för pastarätter eller läckra köttfärspajer. Precis som annat rött kött är kalvfärs en bra källa till protein och innehåller viktiga näringsämnen som järn, zink och B-vitaminer. En förpackning innehåller 2,5 kilo fryst kalvfärs.
Storlek
2500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Kalvkött slaktålder högst åtta månader.
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1060 kJ |
Energi | 250 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 4.2 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
Vanliga frågor om Kalvfärs 20%
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Kalvfärs 20% ?
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalvfärs 20% ?
Per 100g portion innehåller Kalvfärs 20% 0g kolhydrater tillsammans med 20g fett.