Skapa nya rätter till din meny med mångsidig kalvfärs. Den milda smaken och finkorniga texturen gör den utmärkt för pastarätter eller läckra köttfärspajer. Precis som annat rött kött är kalvfärs en bra källa till protein och innehåller viktiga näringsämnen som järn, zink och B-vitaminer. En förpackning innehåller 2,5 kilo fryst kalvfärs.
Storlek
2500gram
Kalvkött slaktålder högst åtta månader.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1060 kJ |
Energi | 250 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 4.2 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Kalvfärs 20% 0g kolhydrater tillsammans med 20g fett.