Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. Kalvfärs 20%
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. Kalvfärs 20%

Kalvfärs 20%

BAS

Skapa nya rätter till din meny med mångsidig kalvfärs. Den milda smaken och finkorniga texturen gör den utmärkt för pastarätter eller läckra köttfärspajer. Precis som annat rött kött är kalvfärs en bra källa till protein och innehåller viktiga näringsämnen som järn, zink och B-vitaminer. En förpackning innehåller 2,5 kilo fryst kalvfärs.

Storlek

2500gram

Kalvfärs 20%

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kalvkött slaktålder högst åtta månader.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1060 kJ
Energi250 kcal
Fett20 g
- Varav mättat fett4.2 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein19 g
Salt0.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 360 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kalvfärs 20%

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kalvfärs 20% ?

I en portion på 100g finns det 19g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalvfärs 20% ?

Per 100g portion innehåller Kalvfärs 20% 0g kolhydrater tillsammans med 20g fett.

←Tillbaka till Produkter