Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. Kalvfärs 10%
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. Kalvfärs 10%

Kalvfärs 10%

Dafgårds

Kalvfärs lämpad för exempelvis Wallenbergare, biffar, järpar och frikadeller

Storlek

2500gram

Kalvfärs 10%

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kalvfärs. Mindre än 25% av råvaran har varit fryst. Ursprung: Tyskland. Berett i Sverige. Slaktålder: från åtta till yngre än tolv månader.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi621 kJ
Energi149 kcal
Fett7.6 g
- Varav mättat fett3.6 g
- Varav fleromättat fett3.1 g
- Varav enkelomättat fett0.3 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20 g
Salt0 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 270 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kalvfärs 10%

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kalvfärs 10%?

I en portion på 100g finns det 20g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalvfärs 10%?

Per 100g portion innehåller Kalvfärs 10% 0g kolhydrater tillsammans med 7.6g fett.

←Tillbaka till Produkter