Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. Kalvfärs 10%
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. Kalvfärs 10%

Kalvfärs 10%

Martin & Servera

Skapa nya rätter till menyn med mångsidig kalvfärs. Den milda smaken och finkorniga texturen gör den utmärkt för att fylla pastarätter eller läckra köttfärspajer. Precis som annat rött kött är kalvfärs en bra källa till protein och innehåller viktiga näringsämnen som järn, zink och B-vitaminer. En förpackning innehåller 2,5 kilo fryst kalvfärs med en fetthalt på 10 % och utgör en utsökt bas i många olika recept.

Storlek

2500gram

Kalvfärs 10%

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kalvkött slaktålder högst åtta månader.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi537 kJ
Energi128 kcal
Fett10 g
- Varav mättat fett4.2 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein19 g
Salt0.17 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 360 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kalvfärs 10%

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kalvfärs 10% ?

I en portion på 100g finns det 19g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalvfärs 10% ?

Per 100g portion innehåller Kalvfärs 10% 0g kolhydrater tillsammans med 10g fett.

←Tillbaka till Produkter