Kalvbräss kan tillredas på de flesta sätt, vanligt är att steka brässen i skivor, med eller utan panering. Brässen kan också friteras eller vändas i gryta. Gräddstuvad bräss är mycket gott. Smaken är mild och nötigt smörig, konsistensen är mjuk och mör. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Storlek
1000gram
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 402 kJ |
Energi | 96 kcal |
Fett | 3.1 g |
- Varav mättat fett | 1.46 g |
- Varav enkelomättat fett | 1.16 g |
- Varav fleromättat fett | 0.16 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 16.9 g |
Salt | 0.19 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 16.9g protein.
Per 100g portion innehåller KALVBRÄSS MENU 0g kolhydrater tillsammans med 3.1g fett.