Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. KALVBRÄSS MENU
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. KALVBRÄSS MENU

KALVBRÄSS MENU

Scan

Kalvbräss kan tillredas på de flesta sätt, vanligt är att steka brässen i skivor, med eller utan panering. Brässen kan också friteras eller vändas i gryta. Gräddstuvad bräss är mycket gott. Smaken är mild och nötigt smörig, konsistensen är mjuk och mör. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Storlek

1000gram

KALVBRÄSS MENU

Ingredienser & Allergener

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi402 kJ
Energi96 kcal
Fett3.1 g
- Varav mättat fett1.46 g
- Varav enkelomättat fett1.16 g
- Varav fleromättat fett0.16 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein16.9 g
Salt0.19 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.

Förvaringstemperatur

-40°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 180 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om KALVBRÄSS MENU

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i KALVBRÄSS MENU?

I en portion på 100g finns det 16.9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i KALVBRÄSS MENU?

Per 100g portion innehåller KALVBRÄSS MENU 0g kolhydrater tillsammans med 3.1g fett.

←Tillbaka till Produkter