Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. KALVBEN SÅG RSK
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. KALVBEN SÅG RSK

KALVBEN SÅG RSK

Scan

Scan Kalvben är sågade och frysta, perfekt för restaurangkök som som vill göra er buljong själv eller använda som smaksättare vid långkok. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar. Kalvbenen sågas i ca 5 cm stora bitar.

Storlek

8000gram

KALVBEN SÅG RSK

Ingredienser & Allergener

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.

Förvaringstemperatur

-40°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 360 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om KALVBEN SÅG RSK

←Tillbaka till Produkter