Det här är en extremt marmorerad och smakrik styckdetalj som sitter vid grisens skuldra, längst ut på kotlettraden. Inte mycket för världen att titta på som rå, men gör oss helt knäsvaga när vi vet hur gott det blir på grillen. Iberico Bellota är grisarnas lyxmodell, uppväxta på ekollon. Passar utmärkt på grillmeny eller a la carten.
Fläskkött (Iberico gris) 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 647 kJ |
Energi | 155 kcal |
Fett | 23.4 g |
- Varav mättat fett | 9.3 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 16.2 g |
Salt | 0.13 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 16.2g protein.
Per 100g portion innehåller Pluma Iberico Spanien 0g kolhydrater tillsammans med 23.4g fett.